Vi älskar siffror

Vi brinner för ekonomi, redovisning och deklarationer och älskar det vi gör!

Låt oss avlasta dig och låta dig ägna mer tid åt det du brinner för.

Alla verksamheter ser olika ut och har olika behov. Vi lyssnar på dina önskemål och skräddarsyr ett upplägg som passar just dig. Vi arbetar både traditionellt och digitalt, du väljer självklart det sätt du trivs bäst med.

Det är vi som hjälper dig; Marie-Helene Allansson, Monica Skoglund och Elsie-Marie Arvidsson.

Marie-Helene Allansson

Jag har en lång och blandad arbetslivserfarenhet. Började som Postkassör, för att senare hamna på SBAB som lånehandläggare. I slutet av 90-talet ville jag prova att arbeta mer med människor och pluggade till Tandhygienist och arbetade inom Folktandvården i många år. Sedan ville livet annat, min och Elsie-Maries väg korsades. Hon inspirerade mig att börja en universitetskurs i bokföring  och idag är jag en del av JEIKAB . Här får jag göra det jag är bra på, hjälpa människor och arbeta med siffror.

070-870 02 59, mail: marie_helene@jeikab.se

Elsie-Marie Arvidsson

Jag har lång erfarenhet av att hjälpa mindre företag med allt från bokföring till rådgivning och har erfarenhet av de flesta branscher.

Jag startade redan 1984 och via SRF utbildade jag mig under 90-talet, och blev en av de första i Sverige som fick titeln Auktoriserad Redovisningskonsult

Att få vara med och hjälpa företag att bli livskraftiga och utvecklas är en drivkraft för mig. Att hjälpa och förstå företagarens villkor i en föränderlig värld är en utmaning som gör att jag fortsätter med detta yrke.

070-874 36 54, mail: emma@jeikab.se

Monica Skoglund

Jag har en bakgrund i mediabranschen men mestadels inom konferens-, mötes-, event- och biovärlden.

Siffror, bokstäver och service har varit med mig sen jag började arbeta men specifikt på redovisningsbasis som ekonomiassistent i närmare 7 år. Jag värnar mycket om den personliga kontakten.

På fritiden ägnar jag mig åt min familj, vänner, skogen, vattnet, yoga och det mediala. Att åka hoj är också något som ligger mig mycket varmt om hjärtat.

070-497 16 67, mail: monica.skoglund@jeikab.se

Srf konsulterna

Vi tillhör branschförbundet Srf konsulterna. Läs mer om Srf konsulterna.