Vi älskar siffror

Vi brinner för ekonomi, redovisning och deklarationer och älskar det vi gör!

Låt oss avlasta dig och låta dig ägna mer tid åt det du brinner för.

Alla verksamheter ser olika ut och har olika behov. Vi lyssnar på dina önskemål och skräddarsyr ett upplägg som passar just dig. Vi arbetar både traditionellt och digitalt, du väljer självklart det sätt du trivs bäst med.

Det är vi som hjälper dig; Monica Skoglund och Elsie-Marie Arvidsson.

Monica Skoglund

Jag har en bakgrund i mediabranschen men mestadels inom konferens-, mötes-, event- och biovärlden.

Siffror, bokstäver och service har varit med mig sen jag började arbeta men specifikt på redovisningsbasis som ekonomiassistent i närmare 7 år. Jag värnar mycket om den personliga kontakten.

På fritiden ägnar jag mig åt min familj, vänner, skogen, vattnet, yoga och det mediala. Att åka hoj är också något som ligger mig mycket varmt om hjärtat.

Elsie-Marie Arvidsson

Jag har lång erfarenhet av att hjälpa mindre företag med allt från bokföring till rådgivning och har erfarenhet av de flesta branscher.

Jag startade redan 1984 och via SRF utbildade jag mig under 90-talet, och blev en av de första i Sverige som fick titeln Auktoriserad Redovisningskonsult

Att få vara med och hjälpa företag att bli livskraftiga och utvecklas är en drivkraft för mig. Att hjälpa och förstå företagarens villkor i en föränderlig värld är en utmaning som gör att jag fortsätter med detta yrke.

Srf konsulterna

Vi tillhör branschförbundet Srf konsulterna. Läs mer om Srf konsulterna.